Gästblogg

Som ni kan läsa i rubriken är detta ett gästbloggs inlägg. Och det är jag ( Clara) som gästbloggar. Ni har sätt mig här på bloggen förut, t.ex i bestfriends tag videon. Jag har själv haft blogg, och tycker det är väldigt roligt men jag är så dålig på att uppdatera så tycker synd om folket som läste min blogg. Så då kände jag att det kunde vara roligt att få blogga lite. Ni fick säkert en uppfattning om min och Ellens realtion i videobloggen, och jag tänkte prata lite mer om oss. Jag är helt seriös när jag säger att jag skulle kunna skriva en bok för att få plats med alla minnen vi har tillsammans, och när jag säger minnen menar jag allt. Resor, träningar, skolan, sleepovers, osv. Vi har gjort väldigt mycket tillsammans, och gud vet att det är bara början på våran resa. Jag kan inte förställa mig mitt liv utan Ellen, det går bara inte. Jag älskar oss tillsammans, vi är så sjukt spontana, roliga vi är verkligen crazy kids. Vi går och sjunger till abba i korridorerna, tar selfies med okända människor, går vilse på en flygplats, leker batman i trappor, dansar över allt, går ut på nattten, leker lesbians om äckliga killar försöker haffa, listan kan bli lång. 
Sen som jag sa jag älskar oss, för vi är verkligen oss själva. Och vi är även så sjukt lika, på rikigt undrar jag om vi har samma DNA ibland.. Nej men allvarligt, vi tänker samma, gillar samma smak på kläder, killar, mat. Vissa kan tycka det är jobbigt när man är så lik sina nära, men i våran relation funkar det bättre en bäst. Och jag är otroligt tacksam över att jag fått lära känna Ellen, och jag ångrar ingenting vi gjort ingenting. Älskar dig till månnen och tillbaka min fina.
 
Och dagens planer blir en mysdag tillsamamns med två av våra goa killkompisar, vi får la se vad vi hittar på. Tänkte på att gå ut, men vädret är kasst idag. Jag hade ju hoppats på att solen skulle kunna få vara framme hela veckan, mendet hade vart ett under med tanke på att det är februari och vi bor i Sverige. Men hoppas ni får en super trevlig dag, jag kanske kikar in på bloggen igen om ett tag:) Kramar Clara. 
 
Hänger du här ofta eller?Trackback